Klacht over Psycholoog Tilburg?

Als psycholoog NIP werken we geheel volgens de beroepscode

Onze praktijk Psycholoog Tilburg werkt volgens de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). De basis is eerlijkheid en openheid. Jouw persoonlijke dossier is bij ons te allen tijde gewaarborgd.

Heb je klachten over ons of de behandeling, aarzel niet die te bespreken. Komen we er samen niet uit, dan kun je met je klacht bij het NIP terecht.

De klachtenprocedure van het NIP

Het NIP heeft een beroepscode opgesteld – de eisen, richtlijnen en gedragsregels van een behandelend psycholoog. Het gaat om principes als: verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid.

Psychologen die lid zijn van het NIP, kun je herkennen aan het keurmerk. Het zijn vakmensen die zich binden aan deze beroepscode. Kijk in de code om te zien of er zaken aan de orde komen die met jouw klacht te maken hebben.

NIP registratie

  • Marielle Koek: 00094311.

Bespreek je klachten eerst met je psycholoog

En mocht je er samen toch niet uitkomen, dan kun je overwegen een klacht in te dienen bij het College van Toezicht. Dat is een volledig onafhankelijk orgaan van het NIP. Kijk voor meer informatie op de website van het NIP: www.psynip.nl onder het menu kopje “Publieksinformatie” en subkopje “Klacht over psycholoog?”.

Contact

Heb je nog vragen met betrekking tot de klachten procedure of wil je een afspraak maken? Neem telefonisch contact op via 013-2032014 of vul het contactformulier in.