Psychologen Tilburg e.o.

Maak kennis met onze psychologen in Tilburg, op verschillende locaties. Ook locaties in Riel en Oisterwijk.

Marielle van Dommelen, Psycholoog, Oisterwijk

Psycholoog Tilburg - Marielle van Dommelen

Van mijn cliënten krijg ik vaak te horen dat ik een toegankelijke manier van werken heb. Dat heeft deels te maken met hoe ik contact leg. Het hoeft van niet allemaal heel stijf en strak te zijn, en ik ga je zeker niet op je huid zitten.


Marielle Koek, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Marielle Koek

Marielle is psycholoog in Tilburg. Marielle is ervaren in het behandelen van een verscheidenheid aan klachten, zoals angst, depressie, burnout, dwangklachten, eetstoornis, slaapproblematiek, trauma, en meer. Ze maakt o.a. gebruik van CGT, mindfulness, oplossingsgerichte therapie en positieve psychologie. Ook heeft ze veel ervaring in relatietherapie.


Ben Koevoet, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Ben Koevoet

Wat mijn doel is als psycholoog? Ik wil dat je meer zelfvertrouwen krijgt en je het gevoel geven dat je de tegenslagen aankunt. Als je ook optimistisch kan zijn over de uitkomst daarvan, dan is mijn missie geslaagd.


Anne Geertje Woutersen, Psycholoog, Riel

Psycholoog Tilburg - Anne Geertje Woutersen

In de behandeling sta ik vooral naast de cliënt in zijn of haar zoektocht naar hoe problemen aan te pakken. Mijns inziens is het opbouwen van een vertrouwensrelatie tussen behandelaar en cliënt essentieel om stapjes vooruit te durven zetten in de  sessies.


Jos Smits, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Jos Smits

In mijn werk kan ik mensen inzichten en overzichten geven. Ik leer iemand om zijn valkuilen te herkennen en te omzeilen.