Psychologen Tilburg e.o.

Maak kennis met onze psychologen in Tilburg, op verschillende locaties. Ook locaties in Riel en Oisterwijk.

Saskia Kruter, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Saskia Kruter

Tijdens het proces zal ik je begeleiden en aanmoedigen maar je moet het zelf doen. Op die manier kun je je eigen kracht ervaren en ben je verantwoordelijk voor je behaalde succes.


Jos Smits, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Jos Smits

In mijn werk kan ik mensen inzichten en overzichten geven. Ik leer iemand om zijn valkuilen te herkennen en te omzeilen.


Marielle van Dommelen, Psycholoog, Loon op Zand

Psycholoog Tilburg - Marielle van Dommelen

Van mijn cliënten krijg ik vaak te horen dat ik een toegankelijke manier van werken heb. Dat heeft deels te maken met hoe ik contact leg. Het hoeft van niet allemaal heel stijf en strak te zijn, en ik ga je zeker niet op je huid zitten.


Kim van Haren, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Kim van Haren

Loop jij vast door stress, sombere of angstige gevoelens? Soms zit je zo vast dat je er zelf niet meer uit komt. Ik kan jou helpen! Ik help je om je problemen van een andere kant te zien en om je verbinding met jezelf terug te vinden.


Ben Koevoet, Psycholoog, Tilburg

Psycholoog Tilburg - Ben Koevoet

Wat mijn doel is als psycholoog? Ik wil dat je meer zelfvertrouwen krijgt en je het gevoel geven dat je de tegenslagen aankunt. Als je ook optimistisch kan zijn over de uitkomst daarvan, dan is mijn missie geslaagd.


Anne Geertje Woutersen, Psycholoog, Riel

Psycholoog Tilburg - Anne Geertje Woutersen

In de behandeling sta ik vooral naast de cliënt in zijn of haar zoektocht naar hoe problemen aan te pakken. Mijns inziens is het opbouwen van een vertrouwensrelatie tussen behandelaar en cliënt essentieel om stapjes vooruit te durven zetten in de  sessies.


Marielle Koek, Psycholoog, Berkel-Enschot

Psycholoog Tilburg - Marielle Koek

Marielle is psycholoog in Berkel-Enschot vlakbij Tilburg. Marielle is ervaren in het behandelen van een verscheidenheid aan klachten, zoals angst, depressie, burnout, dwangklachten, eetstoornis, slaapproblematiek, trauma, en meer. Ze maakt o.a. gebruik van CGT, mindfulness, oplossingsgerichte therapie en positieve psychologie. Ook heeft ze veel ervaring in relatietherapie.