Cliëntervaringen bij Psycholoog Tilburg


5/5

“De gesprekken met Marielle heb ik als zeer prettig ervaren en ik voelde mij zeer op mijn gemak.”4/5

“Door de gesprekken met Mariëlle hebben we onze relatie opnieuw leren waarderen en meer begrip gekregen voor elkaar. Kernwoorden van de werkwijze van Mariëlle: respectvol, warm, handreikingen voor nieuwe inzichten.”


5/5

“Na het derde gesprek met Mariëlle kreeg ik dé eyeopener waar ik dagelijks aan terug denk en mee aan de slag kan. Ze kan de spiegel voorhouden zonder het respect voor de ander uit het oog te verliezen en zonder hier een oordeel over los te laten. Met de handvatten die Mariëlle heeft aangereikt kan ik zelf verder, dat was voor mij het doel van de sessies.”


5/5

“Ik heb Mariëlle gevonden via internet. Bij het intakegesprek was er een klik en zijn we het proces aangegaan. Mijn ervaring: Mariëlle heeft een groot geduld, luistert erg goed, vergeet niks en komt steeds heel verrassend terug bij de kern van het probleem. Zeer respectvol met een scherp inzicht.”

Neem contact op

Benieuwd wij voor je kunnen betekenen? Neem telefonisch contact op via 013-2032014 of vul het contactformulier in voor een kennismaking.