Tarieven en vergoeding bij Psycholoog Tilburg

Tarieven Marielle Koek

Een individueel consult kost per sessie 95 euro voor een volwassene. Voor relatietherapie is het tarief 190 euro per sessie van 90 minuten.

Voor afspraken buiten kantoortijden reken ik 20 euro extra.

Tarieven Peter Weijmer

Een individueel consult kost per sessie 95 euro voor een volwassene. Voor relatietherapie is het tarief 115 euro per sessie van 60 minuten.

Voor afspraken buiten kantoortijden reken ik 20 euro extra.

Tarieven Henneke Versteeg

Een individueel consult kost per sessie 95 euro voor een volwassene.

Voor afspraken buiten kantoortijden reken ik 20 euro extra.

Hoeveel afspraken

Hoe vaak je gaat komen is afhankelijk van je klacht. Hebben we goed in kaart wat er aan de hand is en wat we er aan kunnen doen dan spreken we samen de duur van de therapie af. Dat kan in een paar gesprekken gedaan zijn, maar het kan ook langer duren.

Om een tegemoetkoming in kosten te vinden, kun je  eventueel onderzoeken of jouw werkgever financieel kan meedenken. Vele werkgevers zijn namelijk gebaat bij jouw welzijn. Of je kunt contact opnemen met de belastingdienst. De niet vergoede bedragen en/of BTW kun je misschien deels “terug krijgen” van de belasting, als je deze mag opvoeren als aftrekpost (bijzondere ziektekosten) bij je belastingaangifte.

Indien je alsnog je zorgverzekering zou willen wijzigen adviseren wij je eventueel te kiezen voor bijvoorbeeld VGZ (niet gecontracteerde zorg) en/of voor een natura- of restitutiepolis, voor meer informatie ga naar consumentenbond.nl. Belangrijker nog dat je zich ten alle tijden moet blijven afvragen of de baten opwegen tegen de kosten.

Ben je verhinderd, laat het ons 48 uur van tevoren weten. Dan kan ik nog iemand anders inplannen.

Krijg ik nog wat vergoed van de therapie?

Het is afhankelijk van je zorgverzekering of je wat vergoed krijgt. Soms krijg je de volledige behandeling vergoed, soms maar een gedeelte. Je kan het beste contact met je zorgverzekeraar opnemen

Contact

Benieuwd wat ik voor je kan doen? Neem telefonisch contact op via 013-2032014 of vul het contactformulier in voor een kennismaking.