Tarieven en vergoeding bij Psycholoog Tilburg

Tarieven:

  • Een individueel consult: €95,-
  • Een individueel consult lang: €142,50,-
  • Een consult coaching: €115,-
  • Een sessie relatietherapie: €115,-
  • Een sessie relatietherapie lang: €150,-
  • Afspraken buiten kantoortijden (voor 08.30 en na 18.00): €20 extra.

Bij Marielle Koek betaal je voor een sessie relatietherapie lang of voor systeemtherapie lang (90 minuten) : €190,-

Hoeveel afspraken

Hoe vaak je gaat komen is afhankelijk van je klacht. Hebben we goed in kaart wat er aan de hand is en wat we er aan kunnen doen dan spreken we samen de duur van de therapie af. Dat kan in een paar gesprekken gedaan zijn, maar het kan ook langer duren.

Om een tegemoetkoming in kosten te vinden, kun je  eventueel onderzoeken of jouw werkgever financieel kan meedenken. Vele werkgevers zijn namelijk gebaat bij jouw welzijn. Of je kunt contact opnemen met de belastingdienst. De niet vergoede bedragen en/of BTW kun je misschien deels “terug krijgen” van de belasting, als je deze mag opvoeren als aftrekpost (bijzondere ziektekosten) bij je belastingaangifte.

Indien je alsnog je zorgverzekering zou willen wijzigen adviseren wij je eventueel te kiezen voor bijvoorbeeld VGZ (niet gecontracteerde zorg) en/of voor een natura- of restitutiepolis, voor meer informatie ga naar consumentenbond.nl. Belangrijker nog dat je zich ten alle tijden moet blijven afvragen of de baten opwegen tegen de kosten.

Afspraak wijzigen of annuleren

Het kan altijd zijn dat je een afspraak wilt wijzigen of dat je een keer verhinderd bent voor de afspraak, geen probleem. Laat het ons 24 uur van te voren weten, dan kunnen we nog iemand anders inplannen. Wordt een afspraak te laat afgezegd, dan worden er kosten in rekening gebracht.

Krijg ik nog wat vergoed van de therapie?

Het is afhankelijk van meerdere factoren of er een vergoeding mogelijk is. Afhankelijk van de behandelaar, jouw zorgverzekering en de hulpvraag. In Nederland wordt niet elke hulpvraag vergoed! Je kan het beste contact met je zorgverzekeraar opnemen of bel met onze praktijk, wij kunnen een goed beeld geven van de kosten – vergoedingen.

Contact Psycholoog Tilburg

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Neem telefonisch contact op via 013-2032014 of vul het contactformulier in voor een kennismaking.