Therapie Tilburg

Praktisch en oplossingsgericht

We concentreren ons op je problemen of vragen in het hier en nu. We kijken, tenzij het echt nodig is, niet teveel terug maar vooral vooruit.

Onze werkwijze

In de gesprekken die we hebben staan verandering en/of acceptatie centraal. We zullen samen onderzoeken hoe je denkt en voelt en of je daarin misschien valkuilen voor jezelf hebt gemaakt. Je leert omgaan met bepaalde emoties en we besteden ruim aandacht aan de lichamelijke klachten die je misschien hebt.

We gaan het samen doen. Jij vindt de oplossingen, jij brengt ze in de praktijk. En we gaan niet onderzoeken waar het misgaat of waar je tekort schiet, nee, onze wegwijzers zijn jouw kracht, je eigen succes uit het verleden. We nemen jou als uitgangspunt, jouw belevingswereld, hoe jij de dingen ziet en voelt, daar ligt de kern van de oplossing.

Therapie Tilburg werkt vanuit een grote persoonlijke betrokkenheid, intuïtie en gezond verstand. We verwachten eerlijkheid, openheid en motivatie. En jij kunt vertrouwen, respect, eerlijkheid en vakmanschap van ons verwachten.

Duur en doelstellingen

Therapie Tilburg bestaat doorgaans uit 5 tot 10 sessies. Aan het einde van de eerste sessies formuleren we samen de doelstellingen en geef ik aan hoeveel sessies we ongeveer nodig zullen hebben om die te bereiken.

De verschillende therapie vormen bij Psycholoog Tilburg

Contact

Staat je klacht er niet tussen of heb je nog vragen? Neem gerust telefonisch contact op via 013-2032014 of vul het contactformulier in.